• 24/7
  • Claimbehandeling door juristen
  • Hoogste netto vergoeding
  • No cure, no pay
  • Directe uitbetaling, na ontvangst
  • Geen administratiekosten
  • Indiv. gezins- en groepskorting
  • 020-2611463

Telefoon 020-2611463

Was uw vlucht overboekt, geannuleerd of vertraagd, heeft u een aansluitende vlucht gemist of bent u geweigerd bij het instappen? U heeft mogelijk recht op een vergoeding tot 600 euro per persoon, controleer hier.

Of klik op check vergoeding voor het indienen van uw claim, of via info@baggage-refund.com

Airline-Refund: alle passagiersclaims – vlucht, trein, bagage

Airline-Refund is o.a. bekend van (klik op de naam) BNR Zakendoen, de Telegraaf, het FD, nogmaals het FD, het tv-programma Business Class (RTL7) en tv-talkshow FRITS! (Omroep West). Wij hebben al vele klanten mogen helpen met het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding.

Gemiste vlucht door drukte op Schiphol? Wij vorderen uw schade bij luchthaven Schiphol! 
Heeft u een vlucht gemist door de lange rijen bij de douane en beveiliging op Schiphol en extra kosten gemaakt? Dien uw claim in via het contactformulier HIER of stuur een email naar info@airline-refund.com. Stuur zoveel mogelijk reisbescheiden mee, indien mogelijk ook rekeningen. Wij gaan voor u aan de slag! Verkeersbureaus: http://verkeersbureaus.info/nieuws/2017/05/08/95417-krijg-hulp-gemiste-vlucht-drukte-op-schiphol/

Bent u tijdens of na uw vliegreis geconfronteerd met verlies van bagage of met beschadigde of vertraagde bagage? U heeft mogelijk recht op een vergoeding per persoon. Dien uw claim HIER bij ons in, dan onderzoeken wij voor u of u recht heeft op vergoeding. Belangrijk: er gelden korte claimtermijnen (zie onder uw rechten), daarom is het van belang om voortvarend te handelen. Let op: Bent u nog op de aankomstluchthaven en heeft u problemen met uw bagage? Dan is het verstandig om hiervan direct melding te doen bij de luchtvaartmaatschappij en een Property Irregularity Report (PIR) te vragen en in te vullen. Bewaar een kopie voor uw eigen administratie.

NIEUW: uniek totaalpakket voor passagiers tegen de laagste succesfee (commissie) 15%: vlucht-, trein-, en bagageclaims. Wij werken op basis van no cure no pay, alleen bij het succesvol claimen van uw vergoeding brengen wij 15% van het totale claimbedrag in rekening. Daarmee zijn wij de voordeligste aanbieder. Onze werkprocessen richten wij efficiënt in waardoor wij kosten besparen, het voordeel geven wij gelijk aan u door. Bij ons dus geen overbodige, doorgaans tijd- en kostenverhogende, werkprocessen. Geen administratiekosten. 24/7 service.

Kostenloos behandelen wij uw bagageclaim (extra service) in combinatie met uw vluchtclaim. Vanwege het juridische karakter van een claim behandelen alleen juristen uw claim. Bij groepen passagiers kunnen wij groepskorting aanbieden.

GEEN MASSA-CLAIMBEDRIJF, dus meer persoonlijke aandacht (zie reviews, 24/7, totaal-aanpak), HOOGSTE NETTO VERGOEDING (door laagste commissie, minste overheadkosten), slagingingspercentage 98% gegarandeerd!

Dhr. J.L. Gabriela, klant: ''Super bedankt voor jullie goede service en snelle reacties. Jullie zijn zeker een voorbeeld voor heel veel bedrijven hier in Nederland. Cijfer: 10+!'' Meer klantenreacties? klik HIER.          

 


Zie uitzending tv-programma Business Class, 23 april 2017

   

Wij werken samen met:

https://www.airline-refund.com/files/blog/Wijsman.jpg

Dhr. mr. J.W.A. Wijsman
Advocaat bij Wijsman Advocatuur

Dhr. mr. J.H. Fellinger
Advocaat bij Fruytier Lawyers in Business

                     https://www.airline-refund.com/files/blog/verkeersbureaus.png

Onze werkwijze

- Vluchtclaim: Controleer vrijblijvend of u recht heeft op vergoeding.

- Vluchtclaim: Bij recht op vergoeding dienen wij uw claim in bij de luchtvaartmaatschappij.

- Voor de werkwijze van bagageclaims, klik op werkwijze.

Werkwijze

- Vluchtclaim: Wij beoordelen secuur of u recht heeft op een vergoeding.

- Vluchtclaim: Geen uitbetaling door de luchtvaartmaatschappij? Dan stappen wij voor u naar de rechter.

Controleer vrijblijvend uw vlucht

Voordeligste aanbieder: Baggage-Refund

Bij ons de laagste commissie, voor u de hoogste netto vergoeding

Voordelen airline-refund:

Voordeligste claimbedrijf

Wij brengen de laagste succesfee in rekening, namelijk 15% van het totale bedrag dat succesvol is geclaimd. Geen administratiekosten, er zijn collega claimbedrijven die administratiekosten (per persoon) in rekening brengen, naast een hogere succesfee. Wij berekenen geen administratiekosten en bieden meer persoonlijke aandacht. Dagelijks geopend.

Extra service & vertrouwd adres 

In combinatie met het behandelen van uw vluchtclaim behandelen wij, als enige partij, kosteloos uw bagageclaim. Wij bieden onze klanten deze extra service, omdat wij graag een stap verder gaan in onze dienstverlening. Een vertrouwd adres voor al uw passagiersclaims: bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw vlucht- en/of uw bagageclaim, wij behandelen ook treinclaims.

Airline-Refund, Train-Refund & Baggage-Refund, voor al uw vertragingen en zoekgeraakte bagage

Deze website gebruikt cookies.

Akkoord Meer informatie